Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@off-limit.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

1. Het artikel compleet en in geval van voeding (supplementen) ongeopend is. Dit i.v.m. gezondheidsbescherming en/of hygiëne na het verbreken van de verzegeling na levering.
2. Het product binnen de garantietermijn defect is gegaan.
3. Producten die binnen de bedenktermijn kunnen bederven kunnen niet worden geretourneerd.

Financiële afhandeling van de retourzending.
De kosten voor retour zijn € 5,20 (binnen Nederland) indien je kiest voor terugstorten van het volledige aankoopbedrag.

Ruilen
Het omruilen van producten is alleen mogelijk als het product ongeopend is. Hiervoor betaal je zelf de retour kosten en opnieuw de verzendkosten.

Voor onderstaande uitzonderingen hoef je geen verzendkosten te betalen:
1. Je hebt een verkeerd product ontvangen.
2. Het product is kapot geleverd.
3. Het product is over de houdbaarheidsdatum.
Je vindt verschillende coaches bij Off-Limit