Over OFF-LIMIT

Fitness, Voeding en Mindset

Off-Limit is de specialist op het gebied van sportsupplementen, adviespakketten en online coaching. Sinds 2018 is Off-Limit gestart met als doel het informeren, amuseren, coachen en motiveren van zijn klanten en/of volgers in de categorieën Fitness, Voeding en Mindset. Naast professionaliteit en een serieuze aanpak vinden wij dat er ook ruimte moet zijn voor plezier in alles wat je doet.

Op het gebied van supplementen zijn wij gegaan voor een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding, hoge kwaliteit en een unieke smaakbeleving. Off-Limit wil namelijk alleen de beste ingrediënten in de supplementen. De supplementen worden meerdere malen door zowel de fabrikant als door Off-Limit zelf getest voordat deze worden toegevoegd aan het assortiment. De kwaliteit en werking van het product zijn de belangrijkste factoren voor een succes product. Om deze kwaliteit te realiseren werken wij samen met diverse gerenommeerde farmaceutische bedrijven in Nederland. Deze bedrijven voldoen aan de strenge hygiëne-eisen en zijn voorzien van de modernste apparatuur, die in combinatie met de juiste recepten garant staan voor voor hoge kwaliteit en ISO gecertificeerd.

Naast de behoefte aan supplementen is er ook steeds meer vraag naar advies en online coaching, omdat er online zoveel informatie beschikbaar is en het niet voor iedereen duidelijk is wat juist is en wat onjuist. Off-Limit biedt hier de oplossing aan. Eerlijke informatiepakketten, eerlijk advies, op maat gemaakte schema's. Dat alles in de categorieën Fitness, Voeding en Mindset. Dit doet Off-Limit door middel van een database met alle waardevolle eerlijke content en mailing.

Missie OFF-LIMIT

Off-Limit zet zich in om een gezonde leefstijl te creëren voor zoveel mogelijk mensen door een aanbod van voedingssupplementen en (online) coaching. Dit alles is gericht op de topics Fitness, voeding en mindset. We willen hiermee bereiken dat iedereen zich blijft persoonlijk kan verder blijven ontwikkelen, doelen blijft stellen en natuurlijk deze doelen behaald.


Visie OFF-LIMIT

De eerste totaalaanbieder zijn bij het creëren van een gezonde levensstijl op een leuke en uitdagende manier. Door heel het land kunnen mensen bij Off-Limit terecht voor voedingssupplementen en coaching. Zowel op online gebied als regionaal bij u in de buurt. Off-Limit heeft een netwerk van (online) coaches door heel het land en in elke regio. Allemaal op het gebied van fitness, voeding en mindset. Door goed te kijken en te luisteren naar de wens van de klant willen wij en doen wij er alles aan om van jou de beste versie van jezelf te maken.


"Wij van Off-Limit geloven er 100% in dat jij alles kan behalen wanneer je de juiste mindset en middelen hebt. Sport en vooral krachttraining spelen, samen met een gevarieerd en gezond voedingspatroon, hierin een belangrijke rol. Fitness, Voeding en Mindset vullen elkaar aan en zijn met elkaar verbonden. Wanneer één van deze drie gebieden niet in evenwicht is dan heeft het een (in)direct gevolg op de andere gebieden. Daarom legt Off-Limit de focus op alle drie de gebieden, zodat jij een leuke, enthousiaste, gezonde en gelukkige levensstijl kan volgen."