Hulp van een voedingscoach


Wat kan ik van voedingscoaching verwachten?

Om te beginnen krijg je op maat gemaakte voedingsschema's bij voedingscoaching. Een voedingsschema wordt in de meeste gevallen gebruikt om af te vallen, maar een voedingsschema wordt ook gebruikt voor spieropbouw of om aan te komen. Wel geven wij altijd de voorkeur aan een gezond voedingsschema waar ruimte is om één keer per week een cheat meal toe te voegen. Een voedingsschema geeft duidelijkheid of er overschotten of tekorten zijn, zodat op basis daarvan weer aanpassingen gemaakt kunnen worden in jou voedingspatroon. Een gezond voedingsschema geeft alle voeding weer die per dag gegeten mag worden. Veel mensen denken dat je bij een voedingsschema vast zit aan bepaalde gerechten, maar dat is totaal niet het geval. Jouw voedingsschema voor spiermassa, droogtrainen, afvallen of elk ander doel wordt gemaakt op basis van macro’s.

Dit zijn de dagelijkse portie eiwitten, koolhydraten en vetten die jij per dag binnen mag krijgen. Jij bent totaal vrij in hoe je dit opvult. Naast deze op maat gemaakte schema's gaan we kijken welk eetpatroon het beste bij jou past en hoe je een gezonde levensstijl kan ontwikkelen en kan blijven volhouden. Om jou zo goed mogelijk op weg te helpen stellen we veel informatieve artikelen beschikbaar, zodat jij kennis kan ontwikkelen over voeding.


SAMEN GEZOND!


"Als je wilt sporten en afvallen dan is de eerste en tevens ook gelijk de belangrijkste stap het aanpassen van je eetpatroon"Waarom heb ik een voedingscoach nodig?

Een voedingscoach is belangrijk om jou te ondersteunen bij het opstellen en onderhouden van een gezond eetpatroon. Dit doe je met gezonde voeding, maar wat is gezonde voeding nou eigenlijk? Gezonde voeding is een gevarieerd eetpatroon waarbij je alle voedingsstoffen binnen krijgt die je nodig hebt. Belangrijk om in het achterhoofd te houden is dat voeding altijd een gevolg heeft op jouw lichaam. Positief of negatief. Daarnaast is gezonde voeding voor iedereen anders. Waarom? Omdat ieder lichaam anders is en daarom ook een andere verdeling qua voedingsstoffen binnen hoort te krijgen. Zo zit er een heel verschil tussen iemand die 6-7 dagen in de week sport en 85 kilo weegt en iemand die 1-3 dagen in de week sport en 67 kilo weegt. Hiermee kan een voedingscoach jou helpen. Je krijgt een persoonlijk traject en er wordt rekening gehouden met jouw wensen.

Fitness, voeding en mindset

Fitness, voeding en mindset staan allemaal met elkaar in verband. Fitness kan niet zonder voeding en pas met de juiste mindset kan jij je doelen behalen. We snappen dat het eten van de juiste voeding best ingewikkeld kan zijn voor sporters. Hoeveel eiwitten moet je binnenkrijgen en hoeveel calorieën moet je eten als je wilt afvallen. Dat zijn enkele vragen die bij jou kunnen opkomen. Als jij je doel wilt behalen is het binnen krijgen van de juiste calorieverhoudingen zeer essentieel. Daarom hebben wij speciaal op maat gemaakte voedingsschema’s, tips, leuke blogs en E-books. Ook willen wij de mogelijkheid bieden om jou alles te leren over wat de juiste voeding is voor jouw doel. Dit kan je gemakkelijk doen door onze E-books te lezen of door ons vragen te stellen die wij zo snel en goed mogelijk beantwoorden. Wij vinden het belangrijk dat het leuk en uitdagend is. Dit zorgt er namelijk voor dat jij het ook volhoudt. We hebben heerlijke recepten voor je die vol met eiwitten zitten voor na het sporten. Wist je dat je zelfs kan koken met de sportsupplementen die je in huis hebt? We willen jou het totale plaatje bieden van alles wat je nodig hebt om zo snel mogelijk je doelen te kunnen behalen.


DIT ZIJN AL ONZE ONLINE ADVIES PAKKETTEN

Wil jij onbeperkt toegang tot alle fitnesschema's, voedingsschema's, mindsettrainingen en waardevolle artikelen over fitness, voeding en mindset? Dan kies je voor ons lifestylepakket of online coaching pakket als je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding. Je krijgt hier ook nog eens heerlijke gerechten bij waar de juiste calorieën en macroverdeling al bij staan

online fitness coaching


Online Coaching
4 weken

69,99

Voor korte begeleiding en een duwtje in de rug

✔️ Persoonlijk traject
✔️ Persoonlijke begeleiding
✔️ Onderbouwde schema's
✔️ Altijd contact 24-7 per mail
✔️ Inclusief lifestyle pakket
fitness schema's


Lifestyle Pakket
6 maanden

59,99

Voor onbeperkte toegang tot alle informatie en

✔️ Fitnessschema's
✔️ Voedingsschema's
✔️ Mindset trainingen
✔️ Heerlijke gerechten
✔️ Facebook Community
online coaching fitness 12 weken


Online Coaching
12 weken

189,99

Voor doelgerichte trajecten op de lange termijn

✔️ Persoonlijk traject
✔️ Persoonlijke begeleiding
✔️ Onderbouwde schema's
✔️ Altijd contact 24-7 per mail
✔️ Inclusief lifestyle pakket
Online coaching fitness


Online Coaching
26 weken

359,99

Voor het compleet veranderen van je levensstijl

✔️ Persoonlijk traject
✔️ Persoonlijke begeleiding
✔️ Onderbouwde schema's
✔️ Altijd contact 24-7 per mail
✔️ Inclusief lifestyle pakket