Online Fitness Coaching

Kies je voor online coaching? Dan krijg je?
Een persoonlijk traject
Persoonlijke eerlijke begeleiding
Onderbouwde schema's
Altijd contact 24-7 per mail
Toegang tot het lifestyle pakket zolang je online coaching hebt


Ben jij op zoek naar online coaching?

Wat kan ik van online fitness coaching verwachten? Is online coaching de toekomst van fitness? Ja zeker! Volledig op maat gemaakte training routine’s en voedingsschema’s, die gedurende jouw persoonlijke traject worden aangepast op basis van jouw resultaten en doelen. Het trainingsprogramma is speciaal opgesteld voor bodybuilders, fitness, sporters, powerlifters en ook als jij nog nooit getraind hebt. We hebben voor iedereen een speciaal traject. Of je nu professioneel bent en al veel ervaring hebt of nog wilt beginnen. Voor ieder is er een op maat gemaakt coachingstraject met je eigen online personal begeleider.

Online Coaching: Fitness

online fitness coaching

Samen op weg naar resultaat.

Wij maken fitness leuk voor jou

Bij Off-Limit vindt je in het online coaching programma alles m.b.t. fitness en online fitness. Jouw eigen online personal coach kan jou helpen met op maatgemaakte fitness schema’s en ook helpen met sporten in eigen huis door special thuis workouts voor jou op te stellen en jou daarbij te helpen. Zo maken we online personal training leuk voor jou. Van opdrukken naar buikspieroefeningen naar creatief met je trap. Professioneel online fitness advies dat jou helpt resultaten te boeken en fitness leuk maakt, want daar draait het toch uiteindelijk om? Naast resultaat gaat het vooral om vooruitgang, ontwikkeling, jezelf goed voelen en een leuke tijd hebben. Persoonlijk advies maakt dit mogelijk. Wellicht kunnen we fitness zelfs combineren met jouw persoonlijke interesses!

Het is leuk en gemakkelijk

Voor iedereen hebben we een gepast online coaching programma. We begrijpen dat jij niet gelijk aan een contract wilt vastzitten. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om maandelijks op te zeggen. Natuurlijk adviseren wij dit niet, omdat de grote resultaten op de lange termijn worden geboekt. Maar voor diegene die bijvoorbeeld hulp nodig heeft met alleen afvallen kan een maand genoeg zijn om het vanaf daar zelf op te pakken. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot online coaching per maand aan. Dit houdt het eerlijk voor iedereen.


Fitness, voeding en mindset

Door middel van online training kun jij alles leren met betrekking tot fitness, voeding en mindset. Naast de op maat gemaakte persoonlijke schema’s, ondersteuning en adviesgerichte begeleiding helpen wij jou ook het creëren van een killer mindset. Een goede mindset is alles en helpt jou niet alleen in deze topics, maar ook in het dagelijks leven op een positieve manier verder. Wij zijn ervan overtuigt dat online training zoveel meer is dan alleen begeleiding.

Onze online trainingen dagen jou ook uit en geven jou de mogelijkheid jezelf te ontplooien op het gebied van fitness, voeding en mindset. Deze drie topics staan namelijk met elkaar in verband. Fitness kan niet zonder voeding en alleen met de juiste mindset kan jij je doelen behalen. Wij delen onze kennis, zodat jij je doelen kan behalen. We hebben alle informatie die jij nodig hebt om je levensstijl om te gooien. Daarnaast kunnen we ook speciaal op maat gemaakte fitnessschema’s en voedingsschema’s maken, waarin we rekening houden met jouw wensen. Dit alles met een persoonlijke coach. Hoe fijn is het wel niet dat je altijd contact kan hebben met je coach, zonder dat die elke ochtend voor je deur staat.

Jouw eigen personal coach

Bij Off-Limit krijg je jouw eigen personal fitness coach welke jij 24-7 kunt contacten via de mail en voor grotere topics/uitdagingen/problemen kunnen we een bel afspraak maken. Jouw personal fitness coach hecht veel waarde aan dat jij je goed voelt en luistert ook graag naar jouw eigen inbreng/ideeën. Samen met jouw personal fitness coach zoek jij naar de weg die het beste bij jou past en gaan we zorgen dat jij jouw geplande doelstellingen gaat halen. Heb je meerdere doelstellingen? Focus is belangrijk. We kunnen ons op meerdere punten richten, geen probleem, maar hier bespreken we wel hoeveel doelstellingen voor jou realistisch zijn. Voor de één is dat één focuspunt en voor de ander zijn dit er drie. Hecht hier niet teveel waarde aan. Het gaat namelijk niet om wie de meeste doelstellingen behaald, maar het gaat erom dat jij als persoon vooruit gaat en dat jij een (mentaal) sterker, gezonder en fitter persoon bent dan gisteren.

"Verander nu je levensstijl en start vandaag nog met het boeken van resultaten"


Lukt het jou maar niet om jouw doelen te bereiken?

Lukt het jou maar niet om jouw doelen te bereiken en heb je hier meer dan genoeg van? Wij herkennen dit, omdat we dit zelf vroeger ook hebben meegemaakt. Het is namelijk ook niet altijd even makkelijk. Zelfs met kant-en-klare schema’s, allerlei tips en motivatie films is het mogelijk dat het jou niet lukt om je doelen te bereiken. Wat jij nodig hebt is een steuntje in de rug en die drijfveer.

Heb jij behoefte aan persoonlijke aandacht in de vorm van online personal training waarbij je 24-7 de mogelijkheid hebt om contact op te nemen? Off-Limit heeft een speciaal online coaching fitnessprogramma opgesteld waarbij we jou met alle topics helpen in de categorieën fitness, voeding en mindset.


DIT ZIJN AL ONZE ONLINE ADVIES PAKKETTEN

Wil jij onbeperkt toegang tot alle fitnesschema's, voedingsschema's, mindsettrainingen en waardevolle artikelen over fitness, voeding en mindset? Dan kies je voor ons lifestylepakket of online coaching pakket als je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding. Je krijgt hier ook nog eens heerlijke gerechten bij waar de juiste calorieën en macroverdeling al bij staan

online fitness coaching


Online Coaching
4 weken

69,99

Voor korte begeleiding en een duwtje in de rug

✔️ Persoonlijk traject
✔️ Persoonlijke begeleiding
✔️ Onderbouwde schema's
✔️ Altijd contact 24-7 per mail
✔️ Inclusief lifestyle pakket
fitness schema's


Lifestyle Pakket
6 maanden

59,99

Voor onbeperkte toegang tot alle informatie en

✔️ Fitnessschema's
✔️ Voedingsschema's
✔️ Mindset trainingen
✔️ Heerlijke gerechten
✔️ Facebook Community
online coaching fitness 12 weken


Online Coaching
12 weken

189,99

Voor doelgerichte trajecten op de lange termijn

✔️ Persoonlijk traject
✔️ Persoonlijke begeleiding
✔️ Onderbouwde schema's
✔️ Altijd contact 24-7 per mail
✔️ Inclusief lifestyle pakket
Online coaching fitness


Online Coaching
26 weken

359,99

Voor het compleet veranderen van je levensstijl

✔️ Persoonlijk traject
✔️ Persoonlijke begeleiding
✔️ Onderbouwde schema's
✔️ Altijd contact 24-7 per mail
✔️ Inclusief lifestyle pakket