Online Mental Coaching

Mindset Coaching

Kies je voor online mindset coaching? Dan krijg je?
Een persoonlijk traject
Persoonlijke eerlijke begeleiding
Onderbouwde schema's
Altijd contact 24-7 per mail
Toegang tot het lifestyle pakket zolang je online coaching hebt

Wat kan ik van een mindset coach verwachten?

Jouw blik op de wereld wordt bepaald door je eigen gedachten, overtuigingen en verwachtingen. Het mentale karakter heeft een enorme invloed op het gedrag. Of je nou denkt of je iets wel of niet kan. Je krijgt daar altijd gelijk in. Als jij denkt dat je iets niet kan dan gaat deze verwachting door werken in je gedrag. Een samenstelling van gedachten met bijhorende emoties en beelden vormen jouw mindset. En dit op zijn beurt bepaalt weer hoe jij dingen beoordeelt en oppakt. Daar komt bij kijken dat onze mindset de voorkeur geeft aan handelingen die we gewend zijn, zodat het niet te veel energie hoeft te verbruiken door te moeten puzzelen hoe we met iets om moeten gaan. Zo ontstaan gewoontes.


 

"EEN GOEDE MINDSET IS DE SLEUTEL TOT SUCCES"


SAMEN GROEIEN

 

Je mindset veranderen is leuk en uitdagend

Alles wat je doet is deels bewust en deels onbewust. Je hersenen programmeren bepaalde handelingen als onbewust, omdat het anders constant bezig is met oplossen hoe iets aangepakt moet worden. Simpele veranderingen kunnen al zorgen dat jij een betere versie van jezelf wordt dan dat je gisteren was. Als je alleen maar denkt aan wat er allemaal verkeerd gaat, dan heb je meer stress en trek je dit ook automatisch aan. Daartegenover staat wanneer jij je op de positieve kanten focust kun jij uiteindelijk zelf bepalen hoe je je voelt. Ook als je een keer met een rot gevoel wakker wordt. Het is niet wat jou overkomt, maar hoe jij er mee om gaat en dat doe je met een goede mindset!

Mindset in combinatie met fitness en voeding

Fitness, voeding en mindset staan allemaal met elkaar in verband. Fitness kan niet zonder voeding en pas met de juiste mindset kan jij je doelen behalen. We nemen je vragen heel serieus en zoeken zo snel mogelijk een passend antwoord, zodat jij je pad kan bewandelen zonder al te veel obstakels. En als je obstakels tegenkomt dan weet je hoe je deze moet aanpakken zonder in de stress te raken. Je kan als doel hebben om een geweldig gespierd lichaam te krijgen, maar zal dat niet veel beter voelen als je mentaal ook gezond en ontwikkeld bent? Onze coaches weten precies hoe jij de juiste mindset kunt creëren met informatieve waardevolle artikelen, boeken en oefeningen. En deze juiste mindset zorgt er ook voor dat jij eetaanvallen kunt weerstaan en ook naar de sportschool gaat als je een keer geen zin hebt. Dit zal ervoor zorgen dat jij alles kan geven en het beste uit jezelf gaat halen. Het team van Off-Limit staat altijd klaar om zo goed en snel mogelijk jouw vragen te beantwoorden, wanneer het jou uit komt!

DIT ZIJN AL ONZE ONLINE ADVIES PAKKETTEN

Wil jij onbeperkt toegang tot alle fitnesschema's, voedingsschema's, mindsettrainingen en waardevolle artikelen over fitness, voeding en mindset? Dan kies je voor ons lifestylepakket of online coaching pakket als je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding. Je krijgt hier ook nog eens heerlijke gerechten bij waar de juiste calorieën en macroverdeling al bij staan

online fitness coaching


Online Coaching
4 weken

69,99

Voor korte begeleiding en een duwtje in de rug

✔️ Persoonlijk traject
✔️ Persoonlijke begeleiding
✔️ Onderbouwde schema's
✔️ Altijd contact 24-7 per mail
✔️ Inclusief lifestyle pakket
fitness schema's


Lifestyle Pakket
6 maanden

59,99

Voor onbeperkte toegang tot alle informatie en

✔️ Fitnessschema's
✔️ Voedingsschema's
✔️ Mindset trainingen
✔️ Heerlijke gerechten
✔️ Facebook Community
online coaching fitness 12 weken


Online Coaching
12 weken

189,99

Voor doelgerichte trajecten op de lange termijn

✔️ Persoonlijk traject
✔️ Persoonlijke begeleiding
✔️ Onderbouwde schema's
✔️ Altijd contact 24-7 per mail
✔️ Inclusief lifestyle pakket
Online coaching fitness


Online Coaching
26 weken

359,99

Voor het compleet veranderen van je levensstijl

✔️ Persoonlijk traject
✔️ Persoonlijke begeleiding
✔️ Onderbouwde schema's
✔️ Altijd contact 24-7 per mail
✔️ Inclusief lifestyle pakket