Online Coaching van Off-Limit

Fitness, Voeding en Mindset

Kies je voor online coaching? Dan krijg je?
Een persoonlijk traject
Persoonlijke eerlijke begeleiding
Onderbouwde trainingsschema's
Onderbouwde voedingsschema's
Altijd contact 24-7 per mail/WhatsApp
Toegang tot het lifestyle pakket zolang je online coaching hebt

Wat kan ik van Online Coaching verwachten?

Online coaching gaat jou helpen met het realiseren van al je doelstellingen op het gebied van fitness, voeding en mindset. Jouw eigen personal coach gaat jou hiermee helpen. Jullie ontwikkelen samen een traject dat bij jou als persoon past. En daarnaast krijg je toegang tot precies dezelfde informatie als iemand die het lifestyle pakket afneemt. Dit betekent dat je onbeperkte toegang hebt tot alle fitness, voeding en mindset topics inclusief schema's en gezonde recepten. Zo heb je altijd alle informatie bij de hand die je nodig hebt. Echter geniet je bij online coaching van het voordeel dat je persoonlijk actieplan krijgt met persoonlijke schema’s die speciaal op jou zijn afgestemd.


Bij het afnemen van het lifestyle pakket volg je een 12-weken, 26-weken of 52-weken plan dat al is opgesteld. Deze trajecten van het lifestyle pakket zijn toegankelijk voor iedereen. Echter wordt hier wel verwacht dat je zelf je voortgang blijft controleren. Er zit geen persoonlijke begeleiding bij, op het bepalen van je calorieën en macroverdeling na. Voor veel mensen is dit voldoende. Geef ze een plan en ze voeren het uit. Als dat voor jou werkt dan moet je dat zeker doen. Heb je echter behoefte aan persoonlijke begeleiding, omdat je van jezelf weet dat je nog niet de discipline hebt om je aan dat trainingsschema en/of voedingsschema te houden dan is online coaching zeker iets voor je! Bij het afnemen van één van de online coaching pakketten kan je altijd voor alle vragen met betrekking tot fitness, voeding en/of mindset bij jouw eigen coach terecht. Je wordt begeleid, je wordt geholpen om je doel te behalen en de schema’s worden opgesteld aan de hand van jouw persoonlijke wensen. Daarnaast doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij na het online coaching traject zelfstandig ver kan werken aan deze nieuwe gezonde levensstijl.

Altijd contact met jouw eigen personal coach

Hoe fijn is het wel niet dat je altijd contact kan hebben met je eigen personal coach, zonder dat die elke ochtend voor je deur staat. Fitness, voeding en mindset staan allemaal met elkaar in verband. Fitness kan niet zonder voeding en je doelen behalen gaat alleen met de juiste mindset. Het is een leuke uitdaging om je doelen te behalen en het is ook een goede uitdaging om na het coaching traject zelfstandig verder te gaan. Jouw personal coach gaat ervoor zorgen dat jij direct aan de slag kan gaan en zal ervoor zorgen dat die altijd voor jou klaar staat als je vragen hebt. Je kan altijd mailen of een WhatsApp bericht sturen en jouw coach reageert dan zo snel mogelijk. Daarnaast heb je wekelijks een evaluatie moment om de voortgang te bespreken.


Wat heb ik aan een leefstijl coach?

Tegenwoordig hebben we zoveel afleidingen en wordt er van alles en nog wat van ons verwacht. Er komt allerlei informatie op ons af. Voor zoveel verschillende prikkels zijn wij niet gemaakt. Niet in zo’n grote overvloed in ieder geval. Hier raakt een groot gedeelte moe en/of gestrest van. Een leefstijl coach van Off-Limit helpt jou focus te houden op je doelen. Samen maken jullie helder wat er voor jou belangrij is en hoe jij doelgericht te werk kan gaan. Zo leer je nieuwe gewoontes aan te leren en oude gewoontes af te leren. Dit is niet alleen van belang in het dagelijkse leven, maar zeker ook op fitness, voeding en mindset. In de meeste gevallen dienen gewoontes afgeleerd en aangeleerd te worden als je een nieuwe gezonde(re) levensstijl wilt creëren. Je leert gewoontes te trainen en te begrijpen hoe je lichaam en je geest in elkaar zit. Zo ben jij straks fysiek en mentaal sterker dan je ooit bent geweest!

Wil je meer dan alleen een lifestyle coach? Dan is online coaching van Off-Limit iets voor jou!

Bij Off-Limit krijg je niet namelijk zo maar een lifestyle coach toegewezen. Deze lifestyle coach zet jou echt als persoon centraal en houdt rekening met jouw wensen. Wil je afvallen, spiermassa aankomen, mentaal sterker worden? De leefstijl coach pakt het samen met jou op. Bij Off-Limit komen we volgende topics het meest tegen:
• Fit worden en mentaal goed in je vel zitten.
• Afvallen en daarna op gewicht blijven.
• Gedragsverandering
• Meer spiermassa opbouwen met gevarieerd eetpatroon.
• Droogtrainen periodes afwisselen met (clean) bulk periodes.
Het draait allemaal om de keuzes die jij maakt. Een keuze kan goed of fout voor jou zijn en op de lange termijn kan het soms lastig zijn om de juiste keuze te maken. De coach van Off-Limit zorgt ervoor dat jij goede keuzes kan maken en kan blijven maken.


Welke online coaching mogelijkheden heb je bij Off-Limit?

We focussen ons bij Off-Limit op drie topics. Deze drie topics op het gebied van online coaching zijn fitness, voeding en mindset. Deze topics vullen elkaar aan en zorgen samen voor een gezonde gebalanceerde levensstijl. Daarom heet het ook wel lifestyle coaching. Bij Off-Limit geniet je van de voordelen dat je een coach krijgt die gespecialiseerd is in fitness, voeding en mindset. Echter is het natuurlijk ook gewoon mogelijk om op één van de drie topics te focussen, maar je zal snel merken dat de drie topics elkaar altijd tegenkomen en elkaar aanvullen.

Een online fitness coach helpt jou om fysieke doelstellingen te behalen

Online fitness coaching heeft meerdere voordelen. Zo leer je jouw doelen te bereiken op het gebied van fitness. Je krijgt een persoonlijk trainingsschema dat gericht is op jouw trainingsdoel, alle informatie die je nodig hebt over fitness en ook krijg je allerlei tips en trics van het vak. Vind je het lastig om de juiste oefeningen te bepalen of om jezelf te motiveren? Je online fitness coach helpt je op weg. Altijd bereikbaar. 24-7. Via e-mail en/of WhatsApp. Onze missie is om jou te helpen je trainingsdoel(en) te bereiken.Een voedingscoach zorgt ervoor dat jij de juiste gezonde voeding binnen krijgt, afhankelijk van jouw doel

In het voedingscoach gedeelte leer je alles over voeding. Je leert gezond te eten met liefde voor je lijf. Daarnaast krijg je een op maat gemaakt voedingsschema dat is gebaseerd op jouw dagelijkse caloriebehoefte. Afhankelijk van jouw doel(en) wordt er een passende macroverdeling gemaakt. Zo krijg jij de juiste verdeling in eiwitten, koolhydraten en vetten binnen. We gaan je niet leren om te lijnen of te crash diëten, maar we leren je wel om een gezond eetpatroon te ontwikkelen. De juiste voeding is essentieel voor een gezonde goed functionerende mindset en de juiste voeding is essentieel voor het bepalen van je fitness doeleinden. Dat is onze missie! Jouw lichaam voorzien van de juiste voeding en om te laten zien dat gezond eten leuk, lekker en makkelijk is. Zo behaal jij je doelstelingen.

Een mindset coach helpt jou mentaal sterk te zijn en te blijven

Wanneer je niet de juiste mindset hebt dan kan het een hele uitdaging zijn om je gestelde doelen daadwerkelijk te behalen. Het onderdeel mindset coaching bij Off-Limit gaat jou jezelf leren kenen. Je leert begrijpen waarom je bepaalde keuzes maakt, hoe je gedragsverandering kan toepassen en hoe jij doelgericht richting je einddoelen kan werken. Motivatie en discipline zijn een onderdeel van een gezonde mindset. De mindset coach is hier jouw steuntje in de rug. Onze missie is om jou te leren een killer mindset te laten creëren waarmee jij al je doelen kunt bereiken. Je staat sterker in je schoenen en je weet wat je wilt.Met online coaching bepalen we samen jouw doelen en zorgen we er samen voor dat jij je doelen behaald

Je voelt je goed, je presteert beter en je behaald maximaal resultaat door een persoonlijk plan


DIT ZIJN AL ONZE ONLINE ADVIES PAKKETTEN

Wil jij onbeperkt toegang tot alle fitnesschema's, voedingsschema's, mindsettrainingen en waardevolle artikelen over fitness, voeding en mindset? Dan kies je voor ons lifestylepakket of online coaching pakket als je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding. Je krijgt hier ook nog eens heerlijke gerechten bij waar de juiste calorieën en macroverdeling al bij staan

online fitness coaching


Online Coaching
4 weken

69,99

Voor korte begeleiding en een duwtje in de rug

✔️Persoonlijk traject
✔️Persoonlijke begeleiding
✔️Onderbouwde schema's
✔️Altijd contact 24-7 per mail
✔️Inclusief lifestyle pakket
fitness schema's


Lifestyle Pakket
6 maanden

59,99

Voor onbeperkte toegang tot alle informatie en

✔️Fitnessschema's
✔️Voedingsschema's
✔️Mindset trainingen
✔️Heerlijke gerechten
✔️Facebook Community
online coaching fitness 12 weken


Online Coaching
12 weken

189,99

Voor doelgerichte trajecten op de lange termijn

✔️Persoonlijk traject
✔️Persoonlijke begeleiding
✔️Onderbouwde schema's
✔️Altijd contact 24-7 per mail
✔️Inclusief lifestyle pakket
Online coaching fitness


Online Coaching
26 weken

359,99

Voor het compleet veranderen van je levensstijl

✔️Persoonlijk traject
✔️Persoonlijke begeleiding
✔️Onderbouwde schema's
✔️Altijd contact 24-7 per mail
✔️Inclusief lifestyle pakket