Voedingsadvies

Advies Over Voeding

Het voedingsadvies gedeelte bevat:
Doelgerichte voedingsschema's
Gezonde lekkere recepten
Informatie over calorie-, en macroberekening
Verschillende tips en trics
En nog veel meer!!

Voedingsadvies

Wat kan ik verwachten van voedingsadvies uit het lifestyle pakket?

Als eerste heb je bij het topic voedingsadvies meer dan genoeg keuze uit verschillende voedingsschema's. We hebben voor elke doelstelling gevarieerde voedingsschema's opgesteld waarin ruimte is voor eigen inbreng. Daarnaast leren we je alles over over voeding in het kennisgedeelte. Caloriebehoefte, macroverdeling en de verschillende lichaamstypen komen hier onder andere in terug. En als kers op de taart, als we het toch over voeding hebben, zijn er meerdere lekkere gerechten terug te vinden in het voedingsgedeelte. Het pakket wordt regelmatig vernieuwd waardoor jij altijd voorzien ben van de juiste informatie.

Voeding in combinatie met fitness en je mindset

Fitness, voeding en mindset staan allemaal met elkaar in verband. Fitness kan niet zonder voeding en pas met de juiste mindset kan jij je doelen behalen. We snappen dat het eten van de juiste voeding best ingewikkeld kan zijn. Hoeveel eiwitten moet je binnenkrijgen en hoeveel calorieën moet je eten als je wilt afvallen. Als jij je doel wilt behalen is het binnen krijgen van de juiste verhoudingen essentieel. Doe je dit niet dan behaal je geen resultaten of vallen de resultaten tegen. Daarom hebben wij speciaal op maat gemaakte voedingsschema’s, tips, leuke blogs en E-books. Ook willen wij de mogelijkheid bieden om jou alles te leren over wat de juiste voeding is voor jouw doel. Dit kan je gemakkelijk doen door onze E-books, blogs en tips te lezen. Het is heel leuk als je er mee begint. We hebben heerlijke recepten voor je die vol met eiwitten zitten voor na het sporten. Wist je dat je zelfs kan koken met de sport supplementen die je in huis hebt? Wij bieden jou het totale plaatje met alles wat je nodig hebt om je doelen te behalen. En wat misschien nog wel belangrijker is. Je leert om je nieuwe gezonde levensstijl vol te houden.


Gezonde voeding is een gevarieerd eetpatroon waarbij je alle voedingsstoffen binnen krijgt die je nodig hebt. Vetten, koolhydraten, eiwitten plus vitaminen en mineralen.


ONZE ONLINE ADVIES PAKKETTEN

Wil jij onbeperkt toegang tot alle fitnessschema's, voedingsschema's, mindset trainingen en waardevolle artikelen over fitness, voeding en mindset? Dan kies je voor ons lifestylepakket of online coaching pakket als je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding. Je krijgt hier ook nog eens heerlijke gerechten bij waar de juiste calorieën en macroverdeling al bij staan
online fitness coaching


Online Coaching
4 weken

69,99

Voor korte begeleiding en een duwtje in de rug

✔️ Persoonlijk traject
✔️ Persoonlijke begeleiding
✔️ Onderbouwde schema's
✔️ Altijd contact 24-7 per mail
✔️ Inclusief lifestyle pakket
fitness schema's


Lifestyle Pakket
6 maanden

59,99

Voor onbeperkte toegang tot alle informatie en

✔️ Fitnessschema's
✔️ Voedingsschema's
✔️ Mindset trainingen
✔️ Heerlijke gerechten
✔️ Facebook Community
online coaching fitness 12 weken


Online Coaching
12 weken

189,99

Voor doelgerichte trajecten op de lange termijn

✔️ Persoonlijk traject
✔️ Persoonlijke begeleiding
✔️ Onderbouwde schema's
✔️ Altijd contact 24-7 per mail
✔️ Inclusief lifestyle pakket
Online coaching fitness


Online Coaching
26 weken

359,99

Voor het compleet veranderen van je levensstijl

✔️ Persoonlijk traject
✔️ Persoonlijke begeleiding
✔️ Onderbouwde schema's
✔️ Altijd contact 24-7 per mail
✔️ Inclusief lifestyle pakket