Mindset training

Mindset Programma

Het Mindset gedeelte bevat:
Gedragsverandering
Concentratie en focus oefeningen
Mindset oefeningen
Mindset artikelen
En nog veel meer!!

Mindset training

Wat kan ik van mindset training verwachten?

Stel je voor. Je wordt wakker met een slechte bui. Je hebt slecht gedroomd, gisteren ruzie gehad met je vriend(in) en je baalt dat je de witvis gisteren in de oven hebt laten verbranden. Het heeft de gehele dag invloed op jouw humeur en niet in een positieve zin. In deze situatie laat jij je leiden door emoties en heb je geen controle over je mindset, maar wat als ik je vertel dat je wel controle over je mindset kan krijgen? Jouw blik op het dagelijkse leven wordt bepaald door je eigen gedachten, overtuigingen en verwachtingen. Jij kan hier controle op krijgen en negatieve gedachtes/emoties niet de overhand laten krijgen. Dit is wat jij met mindset training gaat bereiken. Daarnaast leer jij alles wat te maken heeft met mindset door middel van oefeningen en artikelen.

Met de juiste mindset behaal jij je resultaten

Fitness, voeding en mindset staan allemaal met elkaar in verband. Fitness kan niet zonder voeding en pas met de juiste mindset kan jij je doelen behalen. Misschien herken je het wel. Je hebt plannen om af te vallen en vier keer per week te gaan trainen. Dit gaat goed voor twee weken, maar dan krijg je moeite met deze nieuwe levensstijl vol te houden. Of je had met jezelf afgesproken te gaan trainen, maar in je gedachten ben je al excuses aan het bedenken om niet te gaan. Met als eindresultaat dat je thuis op de bank beland. Dit komt door je mindset die niet juist is ingesteld of is ontwikkeld. Je mindset zorgt er namelijk voor dat je iets succesvol kan volhouden, afronden of dat iets niet lukt. Dit is de reden dat wij het topic: mindset hebben toegevoegd aan het lifestyle pakket. Zo kan jij mentaal verder ontwikkelen. Door middel van boeken, artikelen en oefeningen leer jij een killer mindset ontwikkelen. Je groeit niet alleen fysiek verder, maar ook mentaal. Het is de gouden combinatie waarmee jij een nieuwe gezonde levensstijl kunt ontwikkelen en kunt volhouden.


"Met de juiste mindset kan je veel meer bereiken"


ONZE ADVIES PAKKETTEN

Wil jij onbeperkt toegang tot alle fitnessschema's, voedingsschema's, mindset trainingen en waardevolle artikelen over fitness, voeding en mindset? Dan kies je voor ons lifestylepakket of online coaching pakket als je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding. Je krijgt hier ook nog eens heerlijke gerechten bij waar de juiste calorieën en macroverdeling al bij staan

online fitness coaching


Online Coaching
4 weken

69,99

Voor korte begeleiding en een duwtje in de rug

✔️ Persoonlijk traject
✔️ Persoonlijke begeleiding
✔️ Onderbouwde schema's
✔️ Altijd contact 24-7 per mail
✔️ Inclusief lifestyle pakket
fitness schema's


Lifestyle Pakket
6 maanden

59,99

Voor onbeperkte toegang tot alle informatie en

✔️ Fitnessschema's
✔️ Voedingsschema's
✔️ Mindset trainingen
✔️ Heerlijke gerechten
✔️ Facebook Community
online coaching fitness 12 weken


Online Coaching
12 weken

189,99

Voor doelgerichte trajecten op de lange termijn

✔️ Persoonlijk traject
✔️ Persoonlijke begeleiding
✔️ Onderbouwde schema's
✔️ Altijd contact 24-7 per mail
✔️ Inclusief lifestyle pakket
Online coaching fitness


Online Coaching
26 weken

359,99

Voor het compleet veranderen van je levensstijl

✔️ Persoonlijk traject
✔️ Persoonlijke begeleiding
✔️ Onderbouwde schema's
✔️ Altijd contact 24-7 per mail
✔️ Inclusief lifestyle pakket