Het fitness programma van Off-Limit


Fitness programma

Wat kan ik van het fitness programma verwachten?

Het fitness programma bestaat uit meerdere fitness schema's, fitness artikelen en tips en trics. Voor elke fysieke doelstelling is er een gericht fitnessprogramma met een bijhorend trainingsschema. Wij vinden het belangrijk dat jij altijd bij ons een gericht workout schema kan vinden ongeacht wat jouw fysieke doelstellingen zijn. In ons compleet ingerichte lifestylepakket vind jij onder andere alle trainingsschema’s voor fitness terug. Bovendien krijg je naast het fitnessprogramma ook nog eens toegang tot alle belangrijke informatie met betrekking tot fitness, voeding en mindset. Denk aan voedingsschema’s, motivatie, gedragsverandering en heerlijke gezonde gerechten. We vinden het super belangrijk dat jij het beste uit jezelf kan halen en daar gaan we dan ook voor. We kunnen zelfs een persoonlijk fitness schema maken voor jou in ons online coaching programma, maar laten we eerst de topics uit het fitnessprogramma doornemen.

Fitness, voeding en mindset staan met elkaar in verband

Fitness, voeding en mindset staan allemaal met elkaar in verband. Fitness kan niet zonder voeding en pas met de juiste mindset kan jij je doelen behalen. Wij delen onze kennis met jou, zodat jij je doelen kan behalen. We hebben unieke E-books met alles wat jij moeten weten over de topics fitness, voeding en mindset. Zo kan jij een nieuwe gezonde levensstijl creëren. Of je doel nu aankomen of afvallen is. Wij hebben de schema’s voor jou in ons lifestyle pakket. Het pakket is er voor de beginnende en de gevorderden sporter. Jij kan direct aan de slag en zit gelijk op het goed pad. Wat je doel ook is.


"Jij verdient meer dan enkel en alleen een fitnessschema. Investeer vandaag nog in een fitte levensstijl."


ONZE ADVIES PAKKETTEN

Wil jij onbeperkt toegang tot alle fitnessschema's, voedingsschema's, mindset trainingen en waardevolle artikelen over fitness, voeding en mindset? Dan kies je voor ons lifestylepakket of online coaching pakket als je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding. Je krijgt hier ook nog eens heerlijke gerechten bij waar de juiste calorieën en macroverdeling al bij staan

online fitness coaching


Online Coaching
4 weken

69,99

Voor korte begeleiding en een duwtje in de rug

✔️ Persoonlijk traject
✔️ Persoonlijke begeleiding
✔️ Onderbouwde schema's
✔️ Altijd contact 24-7 per mail
✔️ Inclusief lifestyle pakket
fitness schema's


Lifestyle Pakket
6 maanden

59,99

Voor onbeperkte toegang tot alle informatie en

✔️ Fitnessschema's
✔️ Voedingsschema's
✔️ Mindset trainingen
✔️ Heerlijke gerechten
✔️ Facebook Community
online coaching fitness 12 weken


Online Coaching
12 weken

189,99

Voor doelgerichte trajecten op de lange termijn

✔️ Persoonlijk traject
✔️ Persoonlijke begeleiding
✔️ Onderbouwde schema's
✔️ Altijd contact 24-7 per mail
✔️ Inclusief lifestyle pakket
Online coaching fitness


Online Coaching
26 weken

359,99

Voor het compleet veranderen van je levensstijl

✔️ Persoonlijk traject
✔️ Persoonlijke begeleiding
✔️ Onderbouwde schema's
✔️ Altijd contact 24-7 per mail
✔️ Inclusief lifestyle pakket