Het Lifestyle Pakket

Fitness, Voeding en Mindset

Het lifestyle pakket met onbeperkte toegang bevat:
Doelgerichte Fitnessschema's
Doelgerichte Voedingsschema's
Mindset trainingen
Heerlijke gezonde recepten
Informatieve artikelen
En toegang tot de besloten Facebook Community

Wat zit er allemaal in het lifestyle pakket?

Het lifestyle pakket bestaat uit de topics Fitness, Voeding en Mindset. Deze drie topics staan met elkaar in verband. Wil je serieus gaan fitness? Dan ontkom je er niet aan om ook op je voedingspatroon te letten en heb je een zekere mindset nodig om elke keer te gaan fitnessen. Wil je afvallen? Dan heb je naast een strak voedingspatroon ook een goede mindset nodig om dit vol te houden, ook nadat je bent afgevallen, omdat je anders weer terug kan vallen in je oude patroon. En natuurlijk heeft fitness een positief effect op afvallen. Het maakt je niet alleen fitter en gezonder, maar het versnelt ook het afvalproces met doelgerichte schema's. Als we het doen dan doen we het goed en daarom krijg je van ons het totale pakket met alle drie de topics! Veel bedrijven bieden één van de drie topics aan, maar daar geloven wij niet in. Als jij echt wilt veranderen en je verder wilt ontwikkelen, of je doel nou is om 5 kilo af te vallen, vijf keer in de week naar de sportschool te gaan of een gezond voedingspatroon te creëren dan heb je alle drie de topics nodig om resultaat te boeken en verandering vol te houden.

Fitness, voeding en mindset staan met elkaar in verband

Fitness, voeding en mindset staan allemaal met elkaar in verband. Fitness kan niet zonder voeding. En het volhouden van veranderingen in je eetpatroon of het volhouden van je fitness schema vraagt de juiste mindset. Het ene topic kan niet succesvol zijn zonder het andere topic. Daarom is hier het lifestyle pakket voor jou. Met het lifestyle pakket leer en ontdek jij alles over fitness, voeding en mindset. In een speciaal ontworpen platform waar jij toegang toe krijgt na het aanmelden vind je alle informatie, schema's en oefeningen die jij nodig hebt. Verdeeld over de drie topics, zodat jij makkelijk altijd alles en overal bij de hand hebt.

DIT ZIJN AL ONZE ADVIES PAKKETTEN

Wil jij onbeperkt toegang tot alle fitnessschema's, voedingsschema's, mindset trainingen en waardevolle artikelen over fitness, voeding en mindset? Dan kies je voor ons lifestylepakket of online coaching pakket als je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding. Je krijgt hier ook nog eens heerlijke gerechten bij waar de juiste calorieën en macroverdeling al bij staan

online fitness coaching


Online Coaching
4 weken

69,99

Voor korte begeleiding en een duwtje in de rug

✔️Persoonlijk traject
✔️Persoonlijke begeleiding
✔️Onderbouwde schema's
✔️Altijd contact 24-7 per mail
✔️Inclusief lifestyle pakket
fitness schema's


Lifestyle Pakket
6 maanden

59,99

Voor onbeperkte toegang tot alle informatie en

✔️Fitnessschema's
✔️Voedingsschema's
✔️Mindset trainingen
✔️Heerlijke gerechten
✔️Facebook Community
online coaching fitness 12 weken


Online Coaching
12 weken

189,99

Voor doelgerichte trajecten op de lange termijn

✔️Persoonlijk traject
✔️Persoonlijke begeleiding
✔️Onderbouwde schema's
✔️Altijd contact 24-7 per mail
✔️Inclusief lifestyle pakket
Online coaching fitness


Online Coaching
26 weken

399,99

Voor het compleet veranderen van je levensstijl

✔️Persoonlijk traject
✔️Persoonlijke begeleiding
✔️Onderbouwde schema's
✔️Altijd contact 24-7 per mail
✔️Inclusief lifestyle pakket