Wat zijn de beste fitness supplementen?

Fitness supplementen kunnen het beste omschreven worden als supplementen die je helpen jouw fysieke doelstellingen makkelijker te behalen. Daarnaast zorgen ze ervoor dat jij het maximale uit je workout kan halen. Fitness is één van de populairste sporten waarin sport supplementen zeer populair zijn. Met fitness kun je denken aan bodybuilding, conditietraining, crossfit en zelfs recreatie fitness. Sportvoeding is er voor alle sporters en niet specifiek voor één sport. Supplementen zijn er om het herstel van spieren te bevorderen. Ook al doe je aan fitness of doe je voetbal, vechtsport of dansen, overal waar spieren worden belast kunnen fitness supplementen een mooie toevoeging zijn voor sneller herstel.

Er zijn veel verschillende fitness supplementen

Er zijn veel voedingssupplementen voor fitness en andere sporten. Als sporter moet je ervoor zorgen dat jouw lichaam voorzien is van vitamines, mineralen en eiwitten die zorgen voor een beter herstel van de spieren. Een beter herstel zorgt ervoor dat je lichaam zichzelf beter ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat de volgende training beter gaat. Daarom is het super belangrijk dat je een goed dieet volgt. Een dieet is gericht op jouw fysieke doelstellingen aangevuld met fitness supplementen. Denk bijvoorbeeld aan eiwitten, creatine en vitaminen.


Voedingssupplementen zijn erg populair geworden bij fitness. Ze zijn verkrijgbaar in de vorm van pillen, poeders, capsules, drankjes en in druppels. Ze zijn bedoeld als aanvulling op de dagelijkse voeding. Voedingssupplementen bevatten vitamines en mineralen. Voedingssupplementen hebben dezelfde werking als vitamines en mineralen die van oorsprong in eten en in drinken zitten.


Welke supplementen voor spieropbouw kan ik het beste gebruiken?

Supplementen voor spieropbouw zijn er in alle soorten en maten. Een van de bekendste supplementen voor spieropbouw zijn eiwitten. Eiwitten zijn essentieel voor de eiwitsynthese en het proces waarbij de spieren groeien en aanpassen. Tijdens een training breken de spiervezels af en eiwitten helpen om dit weer te herstellen.


Specifieke geïsoleerde bronnen proteïne als caseïne en whey protein worden veel gebruikt. Whey protein, omdat het erom bekend staat snel de eiwitten te kunnen opnemen en caseïne om de geleidelijke langzame afgifte tijdens het slapen.


Instant BCAA’s worden verondersteld voor hulp in het proces van eiwitsynthese. Zowel ook bij het verminderen van spierpijn en afbraak. Hierdoor is het een perfecte aanvulling tijdens het trainen van een intense spieropbouw.


Pre-workout is goed voor krachttoename, uithoudingsvermogen, focus, het tegengaan van spierafbraak, transport voedingsstoffen en jawel vetverbranding! Wil jij nou ook het maximale uit jezelf halen? Dat kan met onze P3 Pre-Workout. Die geeft je een maximale boost waardoor je elke training weer het beste uit jezelf kan halen.


Creatine monohydraat is een van de meest onderzochte en bewezen supplementen. Het is relatief erg goedkoop vergeleken met vele andere supplementen en het helpt je sterker te worden en je spieren op te pompen. Daarnaast heeft het een positief effect op het uithoudingsvermogen.


Welke fitness supplementen kan ik gebruiken?

Welke fitness supplementen je wilt gebruiken is afhankelijk van je fysieke doelstellingen. Bij cutten is het bijvoorbeeld erg belangrijk om genoeg gezonde voedingsstoffen binnen te krijgen. Je gaat onder je dagelijkse caloriebehoefte zitten en daarom is het erg belangrijk om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen om te voorkomen dat je een lage weerstand creëert. Daarnaast wordt bij het cutten altijd geadviseerd om creatine te gebruiken voor maximaal spierbehoud. Bij het verbranden adviseren we ook cafeïne. Vele onderzoeken en studies hebben aangeduid dat cafeïne het metabolisme sneller laat verlopen, en zo een bijdrage levert aan de afbraak van vetten in het lichaam, in ruil voor energie. Cafeïne verhoogt ook je concentratie, kracht en het uithoudingsvermogen. Daarnaast mag een eiwit supplement niet ontbreken. Wat je fysieke doelstellingen ook zijn. Je hebt altijd voldoende eiwitten nodig om te herstellen en verder te groeien.

Welke supplementen voor fitness vind ik terug bij Off-Limit?

Je vindt bij Off-Limit meerdere supplementen terug in het assortiment. Bij deze supplementen ligt altijd de focus op kwaliteit en smaak. Want niemand wil een drankje dat goed werkt, maar niet lekker smaakt of wel lekker smaakt, maar niet goed werkt. Dit zijn achtereenvolgend de volgende producten:
Pre Workout voor een goede krachtboost, energieboost en meer focus. Zou kan je elke training maximaal presteren. En doordat de boost door zuivere ingrediënten wordt gecreëerd, en geen suikers, heb je niet last van een crash achteraf.
Whey eiwitten in de smaak vanille en aardbei voor spierherstel en spiergroei. Eiwitten zijn de bouwstenen van het lichaam en geven jouw spieren wat ze nodig hebben.
BCAA in de smaak framboos voor meer uithoudingsvermogen tijdens je training en sneller spierherstel. BCAA gaat namelijk de afbraak van spiereiwitten tegen en voorkomen dat je lichaam deze gaat gebruiken als energiebron.

Off-Limit is de online fitness supplementen winkel waar kwaliteit en smaak voorop staan

Fitness supplementen zijn verkrijgbaar in fitness supplementen winkels, maar vooral in veel online shops vind je fitness supplementen terug. Als je op zoek bent naar hoogwaardige kwaliteit supplementen dan ben je bij Off-Limit aan het goede adres. Wij garanderen kwaliteit en werken samen met Nederlandse fabrikanten die net zoals wij, naast kwaliteit, ook veel waarde hechten aan een goede smaakervaring. Naast het gebruik van de juiste supplementen hechten wij vooral veel waarde aan het creëren van een gezonde gebalanceerde levensstijl. Daarom spelen we bij Off-Limit in op alle drie de topics: Fitness, voeding en mindset. Deze drie vlakken dienen met elkaar in evenwicht te zijn. Ze vullen elkaar aan. Want wat is sport zonder voeding en zonder motivatie? Wat is voeding als je niet weet hoeveel je dient te bewegen en hoe je jezelf kan motiveren om gezond te blijven eten? En hoe denk jij mentaal gezond te blijven als je niet beweegt en alleen maar ongezond eet? Wil je een gezonde levensstijl creëren? Dat kan met behulp van het lifestyle pakket. 12 weken traject al beschikbaar vanaf slechts 29,99!