Een eiwitshake is gezond en lekker

Er gaat niks boven een lekkere eiwitshake gemaakt van weipoeder. Off-Limit heeft verschillende smaken eiwitten in het assortiment. Sommige mensen drinken hem alleen tijdens het opstaan, na de training of voor het slapen gaan. Anderen drinken driemaal per dag een eiwit shake, omdat ze met hun voedingspatroon niet aan de benodigde eiwitten per dag komen. Een eiwitten shake is lekker, gezond en perfect als aanvulling op je dagelijkse eiwitten behoefte. Het is gezond, goed voor spierherstel, spieropbouw en het toffe is dat je zoveel verschillende recepten hebt om de beste eiwitshake te maken. Voeg bijvoorbeeld wat fruit toe, wat yoghurt, een maatschep eiwitpoeder, doe het in een blender en genieten maar. Door alle mogelijkheden gaat een eiwitshake nooit vervelen. Wist je dat je ook eiwitkoekjes kan maken of er pannenkoeken van kan maken? Er zijn talloze opties en en smaken en hierdoor gaat het nooit vervelen.

Waaruit bestaat een eiwitshake?

Eiwitpoeder is vaak een snelle en een lekkere gezonde manier om meer eiwitten toe te voegen aan jouw dieet. Voor sporters is dit van essentieel belang. Helaas is het niet altijd mogelijk om uit je dagelijkse voeding al je eiwitten tet halen en dan is een eiwit shake top! Eiwitshakes zijn er in tientallen smaken en elke sporter gebruikt weleens zo’n shake of heeft er weleens één op. Naast alle verschillende smaken is er ook veel verschil in de kwaliteit en de ingrediënten. Zo heeft een whey eiwit shake van Off-Limit 24 gram eiwitten bij de smaak Vanille en 23 gram eiwitten bij de smaak Aardbei met gevriesdroogde aardbeienpoeder. Bij het aanschaffen van de juiste eiwitshake voor jou let je vooral op een hoog eiwitpercentage en eiwitten van hoogwaardige kwaliteit. Die kwaliteit ontstaat door genoeg vitamines, een goede dosering aminozuren en geen overbodige ingrediënten.

Naast deze hoogwaardige kwaliteit let je op een laag percentage vetten en suikers. Als je wilt afvallen dan wil je deze natuurlijk zoveel mogelijk vermijden. Vooral overbodige suikers zijn een boosdoener. Suikers geven je namelijk een korte energieboost, maar daarna volgt een crash en wil je alleen maar meer suikers. Krijg je niet genoeg energie van alleen de eiwitshake? Voeg dan eens gezonde gemalen oats (havermout) toe aan je shake. Dit geeft je een langer verzadigd gevoel.


Van welke eiwitten kan ik een eiwitten shake maken?

Wanneer kan je nou het beste een eiwitshake maken? Op het internet is van alles te lezen. Het beste moment om een eiwitten shake te maken is op momenten dat de eiwitten in het lichaam laag zijn. Dit is ’s ochtends wanneer je wakker wordt, na de training voor het herstellen van de spierscheuren en ’s avonds om tijdens het slapen de eiwitten hoog te houden voor het herstel. Hoe je de rest van de eiwitten binnen krijgt per dag kan je zelf invullen. Als je aan het einde van de rit maar aan je dagelijkse behoefte zit. We adviseren dus wel om ’s ochtends, na je training en voor het slapen je eiwitten in te nemen. Daarnaast raden we je aan om je dagelijkse caloriebehoefte te berekenen. Benieuwd naar je macroverdeling? Die krijg je bij aanschaf van het lifestyle pakket of het 12-weken fitplan!

De eiwitpoeder shakes van Off-Limit bestaan uit weipoeder. Weipoeder is geconcentreerd en bevat een laag gehalte in vetten en percentages, zodat de shake in ieder dieet past. Het weipoeder is niet alleen lekker met melk of water te mengen, maar is perfect te mengen in verschillende shakes (gerechten). Benieuwd naar deze gerechten? Navigeer dan naar het voedingsadvies uit het lifestyle pakket.

Wanneer kan ik het beste een eiwitten shake nemen?

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er verschillende momenten waarop je het beste een eiwitshake kunt nemen. De beste momenten zijn de momenten waarop je lichaam extra eiwitten nodig heeft. Dit zijn dus:
• ’s Ochtends bij het wakker worden
• Na de training
• Voor het slapen gaan
Dit hoeft natuurlijk niet per se met een eiwitten shake. Dit kan ook met een gezond eiwitrijk gerecht. Echter is het voor veel sporters een uitdaging om genoeg eiwitten per dag uit een dieet te halen. Een eiwitshake heeft al gauw 23-24 gram eiwitten per dosering en de whey protein shakes van off-limit bevatten gemiddeld maar 120 calorieën per shake. Ideaal dus!


Wat zijn de beste eiwitshakes?

Wat is de beste eiwitshake? Het antwoord is voor iedereen verschillend. Laten we vooropstellen dat kwaliteit één van de belangrijke factoren is. Daarnaast is smaak ook erg belangrijk. Naast het effect willen de smaakpapillen en de reukorganen ook iets. Bij Off-Limit vinden we smaak van enorm belang. Niemand wil een shake die chemisch of niet natuurlijk smaakt. Daarom hechten wij enorm veel waarde aan een natuurlijke heerlijke smaak. Dit proberen wij bij al onze eiwitshakes mee te geven, zodat jij elke keer weer kan genieten van een heerlijke shake.

Waarom zou ik een eiwitshake kopen bij Off-Limit?

Een eiwitshake kopen bij Off-Limit levert jou de volgende voordelen op:
• Er zijn geen onnodige ingrediënten toegevoegd
• Hoog percentage eiwitten
• Laag percentage vetten en suikers
• Unieke smaakbeleving mede door gevriesdroogde aardbeien poeder
• Eerlijke prijs-kwaliteitverhouding
• Lost goed op in water of melk
• Draagt bij aan spiergroei en spierbehoud
• Na de bestelling wil je geen andere eiwitten meer
• Gratis trainingsschema naar keuze

sporten en afvallen gaan hand in hand samen

Dit zijn onze whey protein producten