Hoe Caloriebehoefte berekenen? | off-limit.nl - Fitness, Voeding en Mindset

Calorieën tellen

Iedereen heeft wel een mening over calorieën tellen en iedereen maakt zich er druk om. Voor sommigen is het woord calorieën tellen zelfs een nachtmerrie. Niet geheel onterecht. Jouw energiebalans bepaalt namelijk of je aankomt of afvalt. Daarom is het op zich goed dat er bij voeding aangegeven wordt hoeveel calorieën het bevat. Alleen het probleem, of laten we het de uitdaging noemen, is dat die getalletjes niet laten zien hoeveel calorieën je per dag verbruikt en hoeveel jij er nodig hebt. Dit verschilt namelijk per persoon en kan lastig zijn om uit te rekenen. We helpen jou graag op weg en daarom hebben we voor jou een calorieënteller ontworpen.


Calorieteller per dag

Een calorieteller per dag is erg handig, want zoals je misschien wel weet is dat calorieën behoorlijk belangrijk zijn. Wanneer je wilt afvallen dan wil je namelijk minder calorieën per dag binnen krijgen dan je nodig hebt. En als je wilt aankomen dan heb je er juist meer nodig. Hierbij is het belangrijk jezelf te realiseren dat jouw caloriebehoefte niet altijd hetzelfde blijft. Er zijn veel factoren die daarmee samenhangen en ja die factoren kunnen veranderen. En als die factoren veranderen dan verandert jouw caloriebehoefte mee.

 

Caloriebehoefte berekenen

Er zijn meerdere factoren die invloed hebben om jouw caloriebehoefte te berekenen. Denk aan leeftijd, gewicht, maar ook aan dagelijkse beweging. Deze factoren willen nog weleens veranderen en daarom doe je er slim aan om regelmatig je caloriebehoefte opnieuw te berekenen. Zo weet je zeker dat je nog op de juiste weg bent.Je weet nu dat je dagelijkse caloriebehoefte afhankelijk is van verschillende factoren. Na het berekenen van je caloriebehoefte gaan we door naar de volgende stap. De volgende stap is het onderverdelen van de calorieën in de juiste verdelingen eiwitten, vetten en koolhydraten, maar laten we eerst jouw caloriebehoefte hieronder berekenen.

ONLINE ADVIES PAKKETTEN

Wil jij onbeperkt toegang tot alle fitnesschema's, voedingsschema's, mindsettrainingen en waardevolle artikelen over fitness, voeding en mindset? Dan kies je voor ons lifestylepakket of online coaching pakket. Je krijgt hier ook nog eens heerlijke gerechten bij waar de juiste calorieën en macroverdeling al bij staan


Online Coaching
4 weken

69,99

Voor korte begeleiding en een duwtje in de rug

Persoonlijk traject
Persoonlijke begeleiding
Onderbouwde schema's
Altijd contact 24-7 per mail
Inclusief lifestyle pakket


Lifestyle Pakket
6 maanden

99,99

Voor onbeperkte toegang tot alle informatie en

Fitnessschema's
Voedingsschema's
Mindset trainingen
Heerlijke gerechten
Besloten Facebook Community


Online Coaching
12 weken

189,99

Voor doelgerichte trajecten op de lange termijn

Persoonlijk traject
Persoonlijke begeleiding
Onderbouwde schema's
Altijd contact 24-7 per mail
Inclusief lifestyle pakket


Online Coaching
26 weken

359,99

Voor het compleet veranderen van je levensstijl

Persoonlijk traject
Persoonlijke begeleiding
Onderbouwde schema's
Altijd contact 24-7 per mail
Inclusief lifestyle pakket