Martijn: Balance is the key! | off-limit.nl

Martijn: Balance is the key!

Before and after foto Martijn
 

Balance is the key!

Ik zal beginnen met mezelf voor te stellen. Mijn naam is Martijn van den Broek en ik ben 23 lentes jong. Sporten en gezondheid zit in de genen. Vanaf dat ik op de basisschool zat wist ik al direct dat ik iets met sporten wilde gaan doen. Na de middelbare school ben ik CIOS gaan doen en uiteindelijk gekozen om de richting fitness te gaan volgen. Dit is denk ik mijn beste keuze ooit geweest! Ik ben mezelf gaan ontwikkelen als fitnessinstructeur, personal trainer en small-group instructeur. Vanuit het CIOS ben ik verder gegaan op Fontys Sporthogeschool in de richting Sportkunde. Op dit moment aan het afstuderen en mijn diploma voedingscoach heb ik ook al binnen. Inderdaad deze gast leeft voor sport en gezondheid. Maar natuurlijk een feestje op zijn tijd moet kunnen! Mijn belangrijkste standpunt is BALANS! 

 
 
 
 

Eindeloze dilemma bulken of cutten

Ieder huisje heeft zijn kruisje luid het spreekwoord. Ook ik als overdreven fit Dutchie heb zo mijn dilemma’s met sport en voeding. Mijn allergrootste dilemma wil ik met jullie delen en ik denk dat velen dit herkennen. De eindeloze dilemma moet ik nu gaan bulken of wil ik nu gaan cutten? Altijd als ik bezig ben met bulken zie ik op social media de meest shredded personen en gaat mijn gedachten gelijk om ‘ZO WIL IK HET!’. Uiteindelijk een paar weken verder en ik denk ‘Ik moet toch massa aankomen’. Nu is de vraag natuurlijk: hoe ga ik hier nu mee om? 

Road to shoot

Afgelopen zomer heb ik de key tot succes voor mezelf gevonden. Ik ben een afspraak gaan maken bij een professionele fotograaf om een shoot te doen. Ik kies er nu ieder jaar voor om dit in de zomer te laten doen en mezelf er tot te dwingen om een betere fysiek te creëren dan het jaar daarvoor. Dit is voor mij een stimulans om het juiste te doen in een bepaalde periode. Heel simpel gezegd: Zet een goal voor jezelf. Mijn visie is dat je alleen dan een stapje extra wilt doen voor jezelf. 

 
 
 
 

Mindset

Ik heb een mindset weten te creëren voor mezelf dat ik iedere training weer tot het uiterste wil gaan. Zoals ik het zie is een goede mindset creëren voor iedere persoon anders. Meerdere wegen leiden naar Rome. Wat je doelstelling ook is, het allerbelangrijkste zal altijd balans zijn. Niet alleen in voeding maar ook in wat je doet. Hoe beter jij in je vel zit hoe meer resultaat je ook gaat behalen in de gym. Niet alles kan altijd op de perfecte manier gaan! 

Off-Limit

Op social media zie ik veel verschillende merken voorbij komen met als doelstelling zoveel mogelijk volgers krijgen en zo groot mogelijk worden. Off-limit sprak mij direct aan! Waarom? Omdat zij juist gaan voor een goede mindset. Precies wat ik vind dat je goed op orde moet hebben pakken zij aan. Naast hun lifestyle pakketten vind ik de supplementen ook geweldig! Alles klopt bij off-limit! 

 
Lijkt het je leuk om mijn road naar mijn volgende shoot te volgen? Dit kan je doen door mij te volgen op instagram: martijn.broek 

Hulp nodig bij het opzoeken van de juiste balans tussen fitness, voeding en mindset?

Lees dan hier het 7-stappenplan van het lifestyle pakket voor het behalen van al jouw doelen en om verandering toe te brengen en vol te blijven houden! Daarnaast kan je nu ook de gratis E-book serie aanvragen met "Alles over Voeding".